78 75 50 62
næseoperation tyrkiet

Næseoperation Tyrkiet – Det er ikke er en god ide.

Overvejer du at få en næseoperation i Tyrkiet (f. eks. i Istanbul)? Der er folk der har gode resultater fra deres næsekorrektion i Tyrkiet, men der er flere og flere der oplever længere restutitionstid, fejl operationer, og dårlig service. Næseoperation priser i Tyrkiet er billigere end i Danmark men man skal lede længe efter kvaliteten, det er lidt hit or miss.

Vi anbefaler vores patienter at blive i Danmark når man skal have en større operation som rhinoplasty jo er. De ekstra penge kan betyde at din operation holder længere og ser bedre ud. 

Vores næsekorrektion klinik er specialiseret i næseoperationer og modtager flere end nogen andre i Danmark. Tal med os før du vælger klinik? Vi kender vores felt rigtig rigtig godt.

Hvorfor er det bedre at få en næseoperation i Danmark fremfor Tyrkiet?

N

Kvalitet, kvalitet, kvalitet

Der er gode hospitaler i Tyrkiet, men der er endnu flere der ikke er det. Det kan være svært at vide hvor gode netop det du vælger er.

N

Dansk standard

I Danmark har sundhedsvæsenet høje standarder som skal overholdes, de er væsentlig højere end dem i Tyrkiet.

N

Hjælp hvis det går galt

Hvis din næseoperation fejler eller du oplever dårlige resultater så er der hjælp at hente i Danmark. Vores klinike tilbyder f.eks gratis operation nummer 2.

næseoperation pris tyrkiet

Har du spørgsmål om næseoperationer?

 Ring og bestil en konsultation. Ingen ventetid.

Frederiksberg, København.

Tal med en næsekirurg

Email os

Eller ring — 78 75 50 62