78 75 50 62

Kosmetisk Næseoperation i  København

Kosmetiske næsekorrektioner (rhinoplastik) er den operationstype vi laver flest af. Operationen er delikat og udføres derfor af kirurger med bred, mangeårig erfaring. Se oversigten over vores næseoperationer.
Næseoperationen foregår på vores privatklinik i København (Frederiksberg).

næseoperation københavn

Næseoperation Typer – København

næseoperation kbh
rhinoplasty københavn
Næseoperation - Før du tager beslutningen

En næseoperation er altid tilpasset den enkelte patient. Det starter med en konsultation hos næsekirurgen, hvor du beskriver dine ønsker, og hvor han vil forklare, om hvor muligt det er at imødekomme disse ønsker. Til tider kan der være urealistiske forventninger. 

Du vil blive bedt om at overveje, om du er villig til at tage de risici, der følger med en næseoperation, og om den ændring i dit ansigt er noget, du helt sikkert gerne vil have. Læs mere om vores næsekorrektion klinik.

Fjernelse af hump

Nogle personer har en hump eller bule midt på næsen, som kan fjernes ved en næseoperation. I de tilfælde hvor næsen er bred, skal hele næseskelettet mejsles op. 

Indlagt brusk kan både vokse eller svinde med tiden, og huden over næseryggen kan blive tyndere og rødere. Næsetippen kan også se større ud, da balancen i næsen kan ændre sig.

 

Næsetip-plastik

Her betyder det, at næsetippen peger nedad. Dermed er vinklen mellem næsetip og overlæbe lille. Næsetippen kan også være for lille eller asymmetrisk.  

Næsetippen er opbygget af to vingebrusk, som kan have vokset sig skævt. Det kan være medfødt eller sket under traume. I denne type næseoperation er der lagt brusk ind fra øret eller næseskillevæggen. 

I nogle tilfælde kan der opstå et lille fint ar mellem næseborene. Brusk kan også svinde eller vokse med tiden. Følesansen kan ændre sig i næsetippen.

Operation for skæv næse

Her skal næseskelettet mejsles op, og skævhed i næseskillevæggen skal korrigeres. Næsen skal lægges i gips 7 – 10 dage. Denne næseoperation kan tit give blå mærker under øjnene og har flere smerter end ved andre typer af næseoperationer.

Knoglen kan blive tykkere pga. nydannelse af knogler de steder, der er blevet mejslet. Til tider kan man først under selve operationen bedømme, om næsen faktisk kan rettes. Og i nogle tilfælde kan det være, at næsen ikke bliver helt lige, da den kan ‘sætte sig’ igen med lidt skævhed.

 

Operation for alainsufficiens (næsefløjene klapper sammen under vejrtrækning)

Alainsufficiens sker, når næsefløjene er underdimensionerede, tit fordi næsen er meget smal. Dette kan betyde nedsat luftpassage. Skævhed af skillevæggen samt for store muslingeben er ofte også en del af problemstillingen. 

Operation for saddelnæse (boksernæse)

Her er næsens skillevæg faldet sammen eller gået til grunde. Det vil typisk ses med en bue på næsen, hvor den midterste del af næsen er sunket ned i forhold til resten. 

Her kan man tage brusk fra øret og flytte det til næsen eller flytte på skillevæggen. 

Der er risiko for, at næsen kan synke sammen igen, da brusken kan svinde med årene. 

Næseoperation København.

Overvejer du en næseoperation i København?

 Ring og bestil en konsultation. Ingen ventetid.

Frederiksberg, København.