78 75 50 62

Kosmetisk Næseoperation i  København

Kosmetiske næsekorrektioner (rhinoplastik) er den operations type vi laver flest af. Operationen er delikat og udføres derfor af kirurger med bred, mangeårig erfaring. Se oversigten over vore næseoperationer.
Næseoperationen foregår på vores privatklinik i København (Frederiksberg).

næseoperation københavn

Næseoperation Typer – København

næseoperation kbh
rhinoplasty københavn
Næseoperation - Før du tager beslutningen

En næseoperation er altid tilpasset den enkelte patient. Det starter med en konsultation med næsekirurgen hvor du beskriver dine ønsker hvor han vil forklare om hvor muligt det er at imødekomme de ønsker. Til tider kan der være urealistiske forventninger. 

Du vil blive bedt om at overveje om du er villige til at tage de risici der medfølger en næseoperation og om den ændring i ens ansigt er noget du helt sikkert gerne vil have. Læs mere om vores næsekorrektion klinik.

Fjernelse af hump

Nogen har en hump eller bule midt på næsen som kan fjernes ved en næseoperation. I de tilfælde næsen er bred skal hele næse skelettet mejsles op. 

Indlagt brusk kan både vokse eller svinde med tiden og huden over næseryggen kan blive tyndere og mere rød. Næsetippen kan også se større ud da balancen i næsen kan ændre sig. 

Næsetip plastik

Her betyder det at næsetippen peger nedad. Dermed er vinklen mellem næsetip og overlæben er lille. Næsetippen kan også være for lille eller asymmetrisk.  

Næsetippen er opbygget af to vingebruske. De kan have vokset sig skævt. Det kan være medfødt eller sket under traume. I denne type næseoperation er der lagt brusk ind øret eller næseskillevæggen. 

I nogle tilfælde kan der opstå et lille fint ar mellem næseborene. Brusk kan også svinde eller vokse med tiden. Følesansen kan ændre sig i næsetippen.

Operation for skæv næse

Her skal næse skelettet mejsles op samt korrektion af skævhed i næseskillevæg. Næsen skal lægges i gips 7 – 10 dage. Denne næseoperation kan tit give blå mærker under øjnene og har flere smerter end ved andre typer af næseoperationer.

Knoglen kan blive tykkerer pga nyddanelse af knogler de steder der er blevet mejslet. Til tider kan man først under operationen bedømme om næsen faktisk kan rettes. Og i nogle tilfælde kan det være næsen ikke bliver helt lige da den kan ‘sætte sig’ igen med lidt skævhed.

Operation for alainsufficiens (næsefløjene klapper sammen under vejrtrækning)

Alainsufficiens sker når næsefløjene er underdimensioneret, tit fordi næsen er meget smal. Dette kan betyde nedsat luftpassage. Skævhed af skillevæggen og for store muslingeben er ofte også en del problemstillingen. 

Operation for saddelnæse (boksernæse)

Her er næsens skillevæg faldet sammen eller gået til grunde. Det vil typisk ses med en bue på næsen, hvor den midterste del af næsen er sunket ned i forhold til resten. 

Her kan man tage brusk fra øret og flytte det til næsen eller flytte på skillevæggen. 

Der er risiko for at næsen kan synke sammen igen, da brusken kan svinde efter årene. 

Næseoperation København.

Overvejer du en næseoperation i København?

 Ring og bestil en konsultation. Ingen ventetid.

Frederiksberg, København.