78 75 50 62

Næseoperation Silkeborg

Her er vores guide til dig som skal have næseoperation i Silkeborg. Vi fremhæver de forskellige kirurg klinikker der findes og hvilke resultater de har præsteret. Nogle af Danmark’s bedste kirurger findes i Silkeborg og mange har fået gode resultater.
næseroperationer.dk

Næseoperation Guide

Næsekorrektion er en operation til at omforme næsen. Det kan gøre næsen større eller mindre; ændre vinklen næsen tiloverlæben; ændre spidsen af næsen; eller rette bump, indrykninger eller andre defekter i næsen.
Under næsekorrektion gør kirurgen snit til at få adgang til knogler og brusk, der understøtter næsen. Indsnit er som regellavet inde i næsen, at de er usynlige efter operationen. Afhængigt af det ønskede resultat, nogle knogler og brusk kanblive fjernet, eller væv kan lægges (enten fra en anden del af kroppen eller ved hjælp af en syntetisk filler). Når kirurgen haromstruktureret og omformes knogle og brusk, er hud og væv redraped over strukturen i næsen. En skinne er placeret uden for næsen til at støtte den nye figur af næsen, da det heler.
Rhinoplasty kan gøres ved hjælp af generel eller lokal bedøvelse. Det er normalt udført som en ambulant procedure, mennogle gange kræver en 1 nat ophold i byens hospital eller kirurgi.
Kirurger som rhinoplasties typisk har uddannelse i enten plastikkirurgi, otolaryngology (øre, næse og hals speciale), ellerbegge dele.

Hvad de kan forvente efter operationen

Skinne og bandagering omkring næsen vil blive fjernet i cirka en uge.
Dit ansigt vil føle oppustede og området omkring dine øjne og næse vil blive forslået og hævet i flere dage. Koldekomprimerer kan hjælpe med at minimere hævelse og reducere smerten. Din læge kan også anbefale smerte medicin. Dettager omkring 10 til 14 dage før de fleste af hævelse og blå mærker forbedrer.
Du kan være nødvendigt at holde dit hoved forhøjet og relativt stadig for de første par dage efter operationen. Det kanvære adskillige uger, før du kan vende tilbage til anstrengende aktiviteter.

Hvorfor det er gjort

Rhinoplasty kan ændre størrelse, form og vinklen næsen og bringe den i bedre andel med resten af dit ansigt.
Rhinoplasty kan også rette op på strukturelle problemer med næsen, der forårsager kronisk overbelastning ogvejrtrækningsproblemer.

Hvor godt det virker

Resultaterne af rhinoplasty kan være mindre eller betydelig, afhængigt af hvilken slags korrektion du ønsker. Det er vigtigt,at du og din plastikkirurg er enige om målene for operationen. Hvis dine forventninger er realistisk og din plastikkirurgdeler dem, vil han eller hun sandsynligvis være i stand til at give dig de resultater, du ønsker.
Resultaterne af rhinoplasty er permanent, selvom efterfølgende skade eller andre faktorer kan ændre den næse udseende.Kosmetisk kirurgi bør kun ske en fuldt udviklet næse. Komplet udvikling har normalt opstod ved alder 15 eller 16 ihunner og alder 17 eller 18 i hanner. Hvis kirurgi er gjort før dette tidspunkt, kan fortsatte udvikling af næsen ændre dekirurgisk resultater og muligvis forårsage komplikationer.

Risici

Du kan altid forvente midlertidige hævelser og blå mærker omkring øjnene og næsen efter næsekorrektion. Andreproblemer, der kan opstå omfatter:
  • Blødning.
  • Skade eller huller til din septum (den mur, der adskiller næseborene).
  • Hudproblemer, herunder fordeling af hudvæv (hud nekrose) og irritation fra båndet og bandagering.
  • Infektion. Forebyggende antibiotika kan gives efter kirurgi til at mindske risikoen for infektion.
  • Alvorlige nasal blokering forårsaget af hævelse inde i næsen.
  • Komplikationer af anæstesi.
Det er også muligt at de kosmetiske resultater af kirurgi ikke vil være, hvad du ønskede.
Find mere information her:
Næseoperationer.dk